Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου της Ενσωμάτωσης

Κατά τον εορτασμό της Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας οι παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα, της 5ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 7ης Μαρτίου 2017, όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. των Τραπεζών, των ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών, καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι.
2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 4ης, 5ης, 6ης, 7ης και 8ης Μαρτίου 2017.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

  • Εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου στο Σχολείο στις 9:00 π.μ.
  • Εκδήλωση του Γυμνασίου-Λυκείου στα Νικειά στις 10:00 π.μ.     

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Στις 10:00 π.μ. Δοξολογία στη  Εκκλησία της Ποταμήτισσας. Ομιλία από τον Δήμαρχο Χριστοφή Ι. Κορωναίο. Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Χατζηευαγγέλου από τον Αντιδήμαρχο.Έπαρση σημαίας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, Επιμνημόσυνη Δέηση, τήρηση ενός λεπτού σιγή και κατάθεση στεφάνων από τους:
1.  Δήμαρχο Νισύρου
2.  Δ/τη Δ/σης Άμυνας Νήσου
3.  Δ/τη Αστυνομικού Σταθμού
4.  Λιμενοσταθμάρχη
5.  Γυμνάσιο-Λύκειο
6.  Δημοτικό Σχολείο
7.  Νηπιαγωγείο
8.  Παιδικός Σταθμός
9.  Εθελοντές Πυροσβέστες

Στη συνέχεια θα γίνει παρέλαση από τους μαθητές των Σχολείων και του Στρατού στην Πλατεία «ΗΡΩΩΝ». Θα ακολουθήσει δεξίωση στο «Ζωσιμοπούλειο θέατρο» και θα χορέψει το συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών παραδοσιακούς χορούς.
Ο Δήμαρχος

Χριστοφής Ι. Κορωναίος