Σύντομος χαιρετισμός του Δήμαρχου Νισυρίων

 Καλώς ήλθατε στο Νέο και Ανανεωμένο Ιστότοπο του Δήμου Νισυρίων

 

xristofisΑγαπητοί Επισκέπτες,

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες του Δήμου Νισυρίων,

σε όποια γωνιά του κόσμου κι αν βρίσκεστε, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλωσορίζω στον δικτυακό τόπο του Δήμου ΝΙΣΥΡΙΩΝ.
Σας καλωσορίζω όλους στον ιστότοπο του νησιού με καταγεγραμμένη ιστορία που υπερβαίνει τους 5,000 χρόνους, στο νησί των αναφορών του Ομήρου και του Στράβωνα, του Ηρόδοτου και του Θεόφραστου, στο νησί του ναυάρχου Γνωμαγόρα, στο ηφαιστειακό νησί δημιούργημα του θεού Ποσειδώνα και του γίγαντα Πολυβώτη.  Ευελπιστούμε μέσω της ξενάγησης στην ιστοσελίδα μας να ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη των επισκεπτών για ενημέρωση και πληροφόρηση για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου μας και γενικά για όλα τα θέματα που αφορούν το νησί μας.
Στοχεύουμε στην πληρέστερη γνωριμία των πολιτών με την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση και τις δυνατότητες μιας περιήγησης στη Νίσυρο και  την αμεσότερη επικοινωνία με όλους όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τη Νίσυρο, να φέρουμε πιο κοντά τούς απανταχού της γής Νισυρίους, αλλά και να πετύχουμε αποτελεσματικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση τους, στα πλαίσια μιας συνεχούς επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

Σημαντική είναι προς αυτή την κατεύθυνση και η δική σας συμμετοχή και οι προτάσεις σας, τις οποίες και θα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, για την καλυτέρευση των υπηρεσιών του νησιού μας. Μέσα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου μας δίνουμε έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης παρέχοντας τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους πολίτες, με στόχευση τη δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιακού Δήμου που θα συμβάλει στην κοινωνία των πολιτών.

Χριστοφής Ιωάννου Κορωναίος
Δήμαρχος Νισυρίων