Δραστηριότητες του συνεργείου του Δήμου.

Το συνεργείο του Δήμου μας, δίνει καθημερινά τη μάχη για να διατηρηθεί το νησί μας καθαρό και όμορφο, φροντίζοντας και παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται, προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα μας και να διατηρήσει ψηλά το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΑΤΩΝ
Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού των «Χαλατών» που υπάρχουν σε διάφορα σημεία στο Μανδράκι. Στο Λαγκάδι ορισμένα χαλατά μπορούν να αποτελέσουν χώρους πρασίνου. Οι εργασίες θα προχωρούν ανάλογα με το πρόγραμμα εργασιών του συνεργείου.
ΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ
Δεκάδες χρόνια υποφέρει η περιοχή, δίπλα στην εκκλησία της «Καθολικής» στο Λαγκάδι, από πέτρες που πέφτουν από τον οξό. Το συνεργείο του Δήμου με την κατασκευή τοιχείου που αρμόζει απόλυτα στο περιβάλλον του χώρου δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ξεκίνησαν οι επισκευές στο λεγόμενο «υπόστεγο» στο λιμάνι, στο χώρο έκδοσης εισιτηρίων. Το κτίριο βρσκόταν σε άθλια κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Το συνεργείο του Δήμου ανέλαβε την επιδιόρθωση του. Σύντομα θα παραδοθεί στο κοινό και στους τουριστικούς πράκτορες πλήρως ανακαινισμένο.