Νίσυρος 28 - 4 - 2017. Δελτίο Τύπου

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

potamitisaΟ Δήμος Νισυρίων μετέδωσε απευθείας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από την ιστοσελίδα του www.nisyros.gr, τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, τη Λειτουργία της Διακαινισίμου τη Δευτέρα του Πάσχα, τη Λειτουργία για την άφιξη του Αγίου Φωτός τη Τετάρτη του Πάσχα και την Ευχή την Παρασκευή του Πάσχα. Οι ανά τον κόσμο συμπατριώτες μας είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν νοερά στη Νίσυρο, να αισθανθούν την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας και οι μεγαλύτεροι να συνδεθούν με συγκίνηση με τις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

Τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 720 άτομα (συνδέσεις σε υπολογιστή) ενώ κατά τη διάρκεια της «Ευχής» η θεαματικότητα άγγιξε τα 985 άτομα.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΙΣΥΡΟΥ

krouazieroplioTην Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 κατέφθασε στο λιμάνι της Νισύρου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2017
Ο Δήμος Νισύρου σε συνεργασία με τον http://cialisfrance24.com Σύλλογο Γυναικών Νισύρου, το Λιμεναρχείο Νισύρου , τα τουριστικά γραφεία Diakomihalis Travel&Shipping Agency-Rent a car και Python Tours διοργάνωσαν την υποδοχή των ταξιδιωτών με παραδοσιακούς χορούς λουκουμάδες και σουμάδα ενώ πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στον καπετάνιο και το πλήρωμα. Ευχόμαστε να πυκνώσουν οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στη Νίσυρο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην οικονομία του νησιού μας.