Νίσυρος 6 - 4 - 2017. Δελτίο Τύπου 2

Η ΝΙΣΥΡΟΣ ΣΤΑ 19 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Η Νίσυρος βρίσκεται στη λίστα με τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά για κάθε τύπο ανθρώπου και διακοπών που προτείνει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η οποία υποστηρίζει πως «με τα οικονομικά δεινά που βαραίνουν τη χώρα και τους πράκτορες να χαμηλώνουν τις τιμές, δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε η καταλληλότερη ώρα για να αρπάξετε την ευκαιρία για διακοπές της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα». Η εφημερίδα αφού παραθέτει τη λίστα της, εξηγεί και τους λόγους για να επισκεφθεί κανείς το κάθε νησί που είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο.
Για τους λάτρεις των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, το ηφαίστειο του νησιού αποτέλεσε το σκηνικό της ταινίας «Επιχείρηση Μουνρέικερ» με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ.
Γράφει staxyn vs levitra η εφημερίδα: Πολλά Ελληνικά νησιά απέκτησαν φήμη από κινηματογραφικά έργα, συμπεριλαμβανομένων της Σκοπέλου με το έργο «Mama Mia», και η Αμοργός με με το έργο «The Big blue». Οι λάτρεις του  James Bond θα πρέπει να πάνε στη Νίσυρο της οποίας το θεαματικό ηφαίστειο αποτέλεσε το σκηνικό της ταινίας «Moonraker»

http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/greece/galleries/best-greek-islands/greek-15/