Νίσυρος 6 - 3 - 2017. Δελτίο Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 70η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Δήμαρχος Νισυρίων και επίτιμος πρόεδρος της Δωδεκανησιακής  Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά Καθηγητής κ. Χριστοφής Κορωναίος θα παραστεί στην επετειακή εκδήλωση για τα 70 χρόνια της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, στη Νέα Υόρκη. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς Δωδεκανήσιους και Νισύριους  της μεγάλης Νισύρικης παροικίας στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθεί η πρόσκληση από την Δωδεκανησιακή  Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά

Προς τον Αξιότιμο Δήμαρχο Νισυρίων κ. Χριστοφή Κορωναίο.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αμερικής με ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση επικοινωνεί μαζί σας για να σας γνωρίσει ότι στην τελευταία της γενική συνέλευση απεφάσισε να είσθε ο επίσημος ομιλητής στο φετινό γιόρτασμα της 69ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Πατρίδα.
Προς τούτο ευρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει, όπως παραβρεθείτε στο γιορτασμό ως ο επίσημος ομιλητής της εορταστικής αυτής επετειακής εκδήλωσης.
Ο εορτασμός αυτός, που αποτελεί την κορωνίδα των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας μας, θα λάβει χώραν την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 με δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και με ένα πλούσιο και επίκαιρο πολιτιστικό πρόγραμμα στο Πολιτιστικό κέντρο της Κοινότητος.
Θα είναι επομένως μεγάλη η τιμή και η χαρά που θα μας δώσετε  την ευκαιρία ώστε με την παρουσία σας να συνεορτάσουμε αυτήν την ιστορική ημέρα της Πατρίδας μας.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν.Γραμματέας