"Νίσυρος 16 - 5 - 2016. Δελτίο τύπου."

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

Το Σάββατο 14-5-2016 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου γηπέδου μπάσκετ στην αυλή του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου. Την κατασκευή του γηπέδου έκανε δωρεάν η αστική μη κερδοσκοπικής εταιρεία «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά». Τον φωτισμό προσέφεραν οι Λή και Βασίλης Αγγελόπουλος στη μνήμη των γονέων τους.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Του ιδρύματος «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» κ. Διόνη Βαρδάκη,  ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος, ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Μελαχροινάκης, πολλά μέλη της εταιρίας καθώς και πλήθος κόσμου. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το ίδρυμα «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» για την προσφορά τους στα παιδιά της Νισύρου και έκανε αναφορά στο πώς κατόρθωσαν οι ιδρυτές του να μετατρέψουν τον πόνο τους από το χάσιμο των παιδιών τους σε ελπίδα για χιλιάδες άλλα παιδιά.   
Η αστική μη κερδοσκοπικής εταιρεία «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά»  ιδρύθηκε το 2006 στη μνήμη του Πάνου Βαρδάκα ο οποίος νεότατος έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το ίδρυμα «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά» έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλά σημαντικά έργα στους τομείς της υγείας, πρόληψης, καταπολέμηση φτώχειας,  παιδείας, επαγγελματικής κατάρτισης, άθλησης, αναψυχής και πάντα με την βοήθεια του κόσμου.