Νίσυρος 26 - 2 - 2018. Δελτίο τύπου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νισύρου μόλις πληροφορήθηκε τον απρόσμενο  θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ, στη Νέα Υόρκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο και ευσυνειδησία τον Δήμο Νισύρου ως Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ διετέλεσε μέλος πολλών συλλόγων της Νισύρου, υπήρξε πρωτοστάτης στην προσπάθεια διατήρησης των εθίμων μας, υπήρξε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Δήμου μας για την πρόοδο του νησιού μας, υπήρξε συμπαραστάτης σε όλους τους έχοντας ανάγκη στη Νίσυρο, υπήρξε στυλοβάτης του Κέντρου Αλληλεγγύης του Δήμου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και των υπαλλήλων του Δήμου Νισύρου στους οικείους του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιας ακολουθίας του

3. Μα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εις μνήμην του εκλιπόντος, από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την πρώτη μετά τον θάνατο του, τακτική συνεδρίαση.

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου

5. Να αναρτηθεί μεσίστια η Ελληνική σημαία στο Δημοτικό κατάστημα ανήμερα της κηδείας.  

6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο