Νίσυρος 5 - 1 - 2018. Δελτίο Τύπου.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ  

 Με μεγάλη χαρά και περηφάνια έμαθα για τα αποτελέσματα του 8ου τοπικού διαγωνισμού με την επωνυμία «ΕΥΔΗΜΟΣ» του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας που πραγματοποιήθηκαν για το σχολικό έτος 2017-2018. Στους διαγωνισμούς αυτούς έλαβαν μέρος μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από όλα τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου. Συνολικά 46 μαθητές διακρίθηκαν και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ». Μεταξύ αυτών είναι ο  Νισύριος μαθητής Σταύρος Νικολίτσης του Αντώνη, από το Γυμνάσιο Νισύρου.

 Ο διαγωνισμός «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2018, παράλληλα με τον Πανελλήνιο διαγωνισμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» ο οποίος  διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σταύρο, στους γονείς του και στους καθηγητές του Γυμνασίου. Εύχομαι στον Σταύρο δύναμη και επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία του. Ο Σταύρος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μαθητές. Οι επιτυχίες κατακτούνται μετά από πολλή δουλειά, αφοσίωση και μελέτη.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισυρίων