Νίσυρος 31 - 12 - 2017. Δελτίο Τύπου.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2018

Η ανατολή της νέας χρονιάς ξεδιπλώνει τους ορίζοντες για την πραγματοποίηση των ονείρων μας. Εύχομαι το 2018 η επιμονή, η δύναμη, η δημιουργική διάθεση, η ειλικρίνεια, η γνώση και η απλότητα να αποτελέσουν κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων και δυσκολιών που βρίσκονται μπροστά μας. Ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν να αναδείξουμε τα στοιχεία που μας ενώνουν για να οδηγηθούμε σε ένα δημιουργικό, δίκαιο και ειρηνικό για την κοινωνία μας έτος, για τη Νίσυρο μας και την Ελλάδα μας.

Η ανατολή του νέου έτους αποτελεί ευκαιρία να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράσταση μας προς τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την ανεργία, την φτώχεια και την ανέχεια, προς τους πρόσφυγες θύματα των πολέμων που ψάχνουν μια ειρηνική ζωή.

Εύχομαι σε όλους για το 2018 να είναι έτος γεμάτο υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία και να αποτελέσει έτος σταθμό για τη Νίσυρο μας και την Ελλάδα μας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισυρίων